Copyright © 2011: Tanja. |

Foto's: Stefan Vegter  
 

Biografie

Tanja. maakt liedjes. Met haar gitaar. 
Zo simpel is het eigenlijk. 

Tanja. (inderdaad met een punt erachter) maakt al liedjes zo lang ze zich kan herinneren.


 


Púre liedjes, waarmee Tanja. je met haar zuivere stem raakt. 

En of je het wilt of niet, vaak blijven haar liedjes nog wel even in je hoofd zitten....

Optreden met haar liedjes vindt Tanja. het mooiste dat er bestaat. Van kleine intieme kroegjes tot grotere festivals; Tanja. weet te overtuigen met haar gitaar en stem.


Afgelopen jaar speelde ze o.a. bij het radioprogramma Podium 107.1 van RPL.fm, verzorgde ze een avondvullende show met haar eigen liedjes in De Zin in Harderwijk en trad ze op bij het ZoMiMiFe (ZondagMiddagMiniFestival) in Café Averechts te Utrecht.

Daarnaast zong ze bij het buitenpodium Houtmaat (Hengelo) en werd ze als singersongwriter uitgenodigd om te spelen tijdens het landelijke congres van ziekenhuisapothekers (Nunspeet).
Ook verzorgde ze samen met BOX the beat het voorprogramma bij de CD-release van Wooden Soldiers en was ze een aantal maal te gast bij het Café Chantant in Karel V (Utrecht).

Op haar site www.tanjamaaktliedjes.nl zijn een aantal liedjes van haar te beluisteren. "Mooi, breekbaar en zeer getalenteerd, liedjes die blijven hangen. " (Juryrapport Finale Singersongwriter contest Groningen)

"Tanja. heeft een fijne stem en de liedjes liggen lekker in het gehoor…. Helaas bevat deze demo maar drie liedjes, maar dat maakt ons wel nieuwsgierig naar meer” (musicfrom.nl)

"Haar gitaarspel is effectief en conventioneel, maar ze moet het toch echt vooral van haar stem hebben. Rond, ietwat hees, vast van toon en enthousiast”(FRETmagazine)